به گزارش قدس آنلاین امیر کوکاییان در خصوص اجرای طرح «ماد» توسط بهزیستی استان اظهار کرد: این طرح در ۳۰ مدرسه و ۶۰ کلاس درس در شهرستانهای همدان و کبودراهنگ در پایه هشتم در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه طرح ماد از ابتدای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ آغاز شده است، بیان کرد: این طرح در ۵۰ درصد از مدارس دخترانه و ۵۰ درصد از مدارس پسرانه انجام می شود که با همکاری آموزش و پرورش و بهزیستی استان در دو شهرستان از استان به عنوان پایلوت طرح در حال اجراست تا میزان توانمندی دانشآموزان در کار گروهی مورد سنجش قرار گیرد.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان ادامه داد: در اجرای طرح ماد یک کارشناس و ۶ تسهیل گر استانی درگیر انجام طرح در مدارس همدان و کبودراهنگ هستند که تاکنون این طرح برای یک هزار و ۴۵۰ نفر از دانش آموزان اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح از خود دانشآموزان خواسته میشود مشکلات خودشان را در حوزه آسیبهای اجتماعی مورد ردیابی و شناسایی قرار دهند تا با مشارکت یکدیگر برای حل مشکل خود چارهاندیشی کنند.
کوکاییان یادآور شد: در اجرای طرح ماد کار گروهی دانش آموزان مد نظر قرار میگیرد که به دانشآموزان می آموزد علاوه بر بررسی آسیبهای اجتماعی در جامعه فعالیتهای آموزشی دانش آموزان با همفکری در میان گروه مورد بررسی قرار گیرد تا دانش آموز بیاموزد نتیجه کارها با مشورت در گروه بهتر از کار انفرادی به نتیجه لازم میرسد.
وی با تأکید به نبود کمپ ترک اعتیاد ویژه دانشآموزان در همدان اظهار کرد: بهزیستی فقط معتادانی با رنج سنی ۱۸ تا ۶۰ سال را در کمپهای خود پذیرش میکند.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان به وظایف بهزیستی در راستای ساماندهی دانشآموزان معتاد اشاره کرد و افزود: این دانشآموزان پس از شناسایی در سیستم آموزش و پرورش باید در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی سمزدایی شوند و پس از غربالگری در این مکان، به آغوش خانواده بازگردند.
وی اضافه کرد: در صورتیکه دانشآموز جزء کودکانکار بوده و سرپرست و خانواده نداشته باشد، در مراکز نگهداری بهزیستی ساماندهی خواهد شد.
نظر شما